Kontakt

Våra team gör allt de kan för att gå igenom alla frågor som skickas till oss. Om du vill komma i kontakt med redaktörerna för att föreslå en faktagranskning, kommentera eller uppmärksamma ett fel kan du lämna ett meddelande nedan.

Du kan skicka in innehåll som du anser behöver granskas (foton, videor, artiklar, inlägg i sociala medier, uttalanden av politiska/offentliga personer etc.) genom att fylla i formuläret nedan.  

Observera att AFP:s faktagranskningsteam endast kontrollerar fakta, inte åsikter eller trosuppfattningar, om ämnen som ligger i allmänhetens intresse. Brist på gedigna och dubbelkontrollerade bevis kan också leda till att en faktagranskning inte kan publiceras. Du kan läsa mer om hur vi väljer ut påståenden att granska här.

Vi anser att förfrågningar som är osammanhängande, grundlösa, förolämpande, hotfulla eller uppenbart samordnad skräppost inte behöver besvaras.

Förfrågningar om att arbeta för AFP som görs via detta formulär kommer inte att besvaras.

Vänligen använd kontaktformuläret på AFP:s huvudwebbplats för andra frågor (för att dela information, prenumerera, köpa bilder osv.).

Med vänlig hälsning,

AFP faktagranskningsteam